Ugledni časopis Glamour dodijelio je svoju godišnju nagradu Žena godine, a iako je pozvana na prestižnu dodjelu, hrvatska premijerka Jadranka Kosor, nije se odazvala.


Nagrada je posvećena ženama, koje svojim djelovanjem pozitivno utječu na svijet. ove godine, nagrade su dodijeljene uistinu širokom krugu žena, od primjerice, modne dizajnerice Donatelle Versace, do somalske majke i njezine dvije kćeri, koje su liječnice i koje su od svoje farme napravile kliniku i kamp za tisuće izbjeglica.

Vezani članci Irena Žilić Irena Žilić u potpuno drugačijem ambijentu na dodjeli nagrada Rock&Off: "Drago mi je da sam imala priliku biti dio toga" Alemka Markotić i Natalija Prica I Alemka Markotić i Bandićeva zastupnica Natalija Prica bore se za titulu ''Zagrepčanka godine''

>> Kosor ipak neće prošetati glamuroznim crvenim tepihom

Nagrade su dobile i litvanska predsjednica Dalia Grybauskaite, slovačka premijerka Iveta Radicova, premijerka Trinidada i Tobago te suosnivačica Huffington Posta Ariana Huffington. Dodjela nagrade održana je u Carnegie Hallu u New Yorku.