Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Općine Vir, Antonio Vučetić, koristi službeno vozilo bez valjane Odluke, tvrde vijećnici novoformirane većine, koji su ga prijavili policiji.


Nakon saznanja da dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Općine Vir, Antonio Vučetić koristi službeno vozilo, dio vijećnika ga je kazneno prijavilo PU zadarskoj.

Kako kažu, riječ je o VW Passatu u vlasništvu Općine Vir koji je koristio bez valjane Odluke.

Rampa od Lego kockica Tužni roditelji i djeca: Ukradene Lego kockice u Zagrebu koje su mnogi obožavali i trebali

"Riječ je o kaznenom djelu krađe vozila kojeg isti koristi 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i s kojim dnevno prevaljuje stotinjak kilometara s obzirom na to da isti stanuje u Zadru, iako je prijavljen na adresi u Viru", stoji u priopćenju kojeg potpisuje novoformirana većina u općinskom vijeću.

"Od policije zahtijevamo da utvrdi sve okolnosti krađe vozila, a od Antonija Vučetića tražimo da odmah i bez odgode vrati vozilo i ključeve stvarnom vlasniku - Općini Vir", priopćili su iz sastava Općinskog vijeća Josip Bašić, Vesela Vučetić, Šime Buškulić, Jadranka Okreša, Šime Vučetić, Frane Vučetić i Veseljko Orlić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju