Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prošao 500 kilometara

Budući ministar Vili Beroš primio Ivu Matičevića, koji je hodao 14 dana tražeći bolju zdravstvenu zaštitu u dolini Neretve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predloženi ministar zdravstva Vili Beroš primio je u srijedu u Ministarstvu zdravstva Ivu Matičevića iz Inicijative "Sinovi i kćeri Neretve", koji je u dva tjedna prošao 500 kilometara od Metkovića do Zagreba tražeći bolju zdravstvenu skrb za stanovništvo u dolini Neretve.

Ivo Matičević rekao je da nešto hitno treba promijeniti i zatražio od predloženog ministra Vilija Beroša što bržu uspostavu hitne helikopterske službe i izgradnju regionalne bolnice na jugu Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ministar zdravstva Vili Beroš Čekaju se rezultati analize Ministar o novim trovanjima: "Od sinoć imamo šest novih slučajeva. Ako treba, uključit će se i SOA"

Beroš mu je obećao da će napraviti sve što je moguće da poboljša dostupnost zdravstvene zaštite za tamošnje stanovništvo.

"Mogu sveukupnoj javnosti i vama obećati da ću dok sam ministar napraviti sve da poboljšam dostupnost zdravstvene zaštite, uključujući i helikoptersku službu", rekao je Beroš.

Inicijativa "Sinovi i kćeri Neretve" održala je niz prosvjeda u kojima je tražila bolju dostupnost zdravstvene zaštite na tom području te izgradnju bolnice u dolini Neretve, nakon tragične smrti devetogodišnjeg Gabrijela Bebića. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene