Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć brodogradnji ili kupovanje glasova?

Sanader dirnut dočekom brodara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada pomaže brodarima i brodograditeljima. Gotovo tristo milijuna kuna jednim premijerskim potpisom za izgradnju pet novih brodova.

Pet novih brodova, garantiran posao za slijedeće dvije godine. Manje brige oko budućnosti škvera. Radnici su zadovoljni. Naime, svako brodogradilište pri početku gradnje broda država mora kreditirati desecima milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

Potpisivanje se obavljalo pod budnim okom hrvatskoga premijera koji se pri dolasku pozdravio s radnicima, no nije im se obratio. 'Mi nismo htjeli držati dolje političke govore jer smatramo da to nije u redu, ali sam ja iznimno dirnut dočekom radnika 3. maja, jer to što su nam priredili zaista vidi se da su zahvalni', rekao je Sanader.

Do ovoga posla, vrijednog 215 milijuna dolara došlo je zahvaljujući Vladinoj subvenciji brodarima od 240 milijuna kuna. U ova krizna vremena današnji ugovori dobar su znak za riječki škver.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene