Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

29-godišnjak je lakše ozlijeđen, ali je zbog šoka zadržan u bolnici. Još uvijek nije alkotestiran.


Osobno vozilo sletjelo je noćas s ceste između Žrnovnice i Sirinja na predjelu Vilari u provaliju duboku oko 50 metara, a nakon sat vremena pripadnici Gorske službe spašavanja iz Splita izvukli su unesrećenog, koji je prevezen u bolnicu.

Vezani članci Žmigavac Žalila se da joj ne radi žmigavac pa htjela propasti u zemlju kad je došla u servis Slika nije dostupna Tražili je kilometrima, a žena mrtva blizu kuće

Do nesreće je došlo kad je 29-godišnjak upravljajući golfom stigao na predio Vilari kod Žrnovnice gdje je u nepreglednom zavoju, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika, izlaskom iz zavoja sletio s ceste na zemljani nasip, a zatim u provaliju duboku 50 metara, gdje se automobil nekoliko puta okrenuo na krov, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

O nesreći je ŽC112 obaviješten pola sata nakon ponoći, a akcija izvlačenja, u kojoj je sudjelovalo 8 pripadnika HGSS Split, završena je oko 1,30 sati. Ozlijeđenu osobu zbrinula je Hitna pomoć, izvijestio je jutros DC112.

Mladi je vozač zadobio lake ozljede, no tijekom jutra je zadržan na bolničkom promatranju zbog šoka. Zbog pretrpljenog šoka nije bio alkotestiran, rečeno je u policiji.(Hina)