Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Detalji užasa kod Obrovca: U eksploziji poginulo dijete, dvije žene u bolnici, riječ je o stranim državljanima

Aktualno Galerija Izvanredna vijest Izvanredna vijest Foto: DNEVNIK.hr Policijska traka Policijska traka Foto: Ronald Gorsic/Cropix Sanja Jurišić - 4 Sanja Jurišić - 4 Foto: DNEVNIK.hr Sanja Jurišić - 3 Sanja Jurišić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Sanja Jurišić - 2 Galerija 1/6 >>
U eksploziji je smrtno stradalo dijete, dok su dvije ženske osobe prevezene u bolnicu.

U eksploziji koja se dogodila u srijedu oko 18 sati na području Obrovca smrtno je stradalo dijete, dok su dvije ženske osobe ozlijeđene i vozilima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar.

Zadarska policija objavila je da je uzrok eksplozije na otvorenome zasad nije poznat.

"Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti, pristupit će se provođenju očevida. O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru", objavili su.

Pročitajte i ovo Požar Eko - Flor u Zaprešiću zatvorite vrata i prozore FOTO/VIDEO Vatrogasci i dalje neumorno gase požar u Zaprešiću, dio građana bez struje: "Nije ugodno dok gledamo crni oblak i slušamo sirene"

Županijska cesta ŽC-6025 Bilišane - Bogatnik od 20:05 zatvorena je za sav promet te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce.

Sanja Jurišić za Dnevnik Nove TV javila se s terena te naglasila da iako su prve informacije bile da je riječ o eksplozivnoj napravi, to nije točno.

"Sada se već službeno može reći da nije bila riječ o mini, već se dogodila eksplozija, a što je uzrok i što je prethodilo tome, saznat će se nakon završetka očevida", rekla je reporterka.

Naglasila kako nije riječ o hrvatskim državljanima, a automobil im se pokvario. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene