Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nju naletio motociklist

Teška nesreća u Labinu: Žena poginula dok je s unukom prelazila cestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Labinu je u utorak popodne poginula 62-godišnja žena iz Vineža kad je na nju naletio motocikl suzuki dok je s osmogodišnjim unukom prelazila cestu, motociklist je ozlijeđen i prevezen u riječku bolnicu na Sušaku, a osmogodišnjak je prošao bez ozljeda.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17,35 sati u Ulici Zelenice.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Prema podacima policije, 62-godišnjakinja je zajedno s osmogodišnjim unukom prelazila cestu u Ulici Zelenice na pješačkom prijelazu kada je na njih naletio motocikl kojim je upravljao 39-godišnjak iz Nedešćine.

Od siline udarca žena je odbačena nekoliko metara te je na mjestu događaja preminula dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda.

U nesreći je ozljeđen motociklist koji je hitno prevezen u riječku bolnicu na Sušaku.

"Osmogodišnji dječak prošao je na sreću bez ozljeda, ali je u stanju šoka ipak prevezen u bolnicu premda nije bilo potrebe za pružanjem hitne medicinske pomoći na mjestu događaja. Očevid nesreće obavljaju županijski državni odvjetnik i djelatnici labinske prometne policije", rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene