Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Strava u Zagrebu: Upadao u trgovine, ljekarne i pošte, zaposlenima prijetio ubodom medicinske igle ili noža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je podignuta optužnica protiv 37-godišnjaka i 41-godišnjakinje. Optuženi su za više kaznenih djela razbojništava.

37-godišnjaka i 41-godišnjakinju se tereti da su 31. ožujka ove godine u Zagrebu došli do jedne pekarnice.

41-godišnjakinja je ispred pekarnice pazila da netko ne naiđe, a 37-godišnjak prišao djelatnici i zaprijetio joj ubodom medicinskom iglom.

Zatražio je da mu preda novac iz blagajne, a ona mu je u strahu predala oko 3300 kuna.

37-godišnjaka se tereti i da je od 11. travnja do 25. svibnja ove godine u Zagrebu maskiran ulazio u razne trgovine, ljekarne i poštanske poslovnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEDNA OSOBA POGINULA Policija objavila detalje teške prometne nesreće kod Grebaštice te otkrila protiv koga će biti podnesena kaznena prijava

Tamo je prijetio zaposlenicima ubodom medicinske igle ili noža tražeći od njih novac. Djelatnici su mu u nekoliko navrata predali novac koji je 37-godišnjak uzeo. Riječ je o svoti od ukupno 33.500 kuna.

Pročitajte i ovo CRO Race Novi izazovi Nova regulacija prometa: Zbog međunarodne utrke dio Zagreba bit će potpuno zatvoren

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je protiv njega produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene