Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila detalje

Trojica napadača teško ozlijedila bivšeg člana ATJ-a Lučko: On ispalio nekoliko hitaca iz pištolja koji je nedozvoljeno posjedovao

Pištolj, ilustracija - 2
Pištolj, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Nekadašnji član ATJ-a Lučko ispalio je nekoliko hitaca iz pištolja koji je nelegalno posjedovao, objavila je policija. U napadu su mu trojica napadača nanijela teške tjelesne ozljede.

PU koprivničko-križevačka objavila je detalje napada na bivšeg člana ATJ-a Lučko.

Utvrđeno je da je s 19. na 20. prosinca od 23:55 do 00:10 u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara na parkiralištu benzinske postaje došlo do fizičkog sukoba između četvorice muškaraca u dobi od 52, 19, 19 i 23 godine.

Tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjak je ispalio najmanje tri hica iz pištolja koji je nedozvoljeno posjedovao. Nadalje, sumnja se da su u fizičkom sukobu trojica muškaraca 52-godišnjaku nanijela teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Učenik otprije problematičan? Dječak udario školskog kolegu šakom u lice i teško ga ozlijedio, roditelji nasilnika kažu da mu je ''samo opalio šamar''. Sada moraju platiti odštetu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA ISTRAŽUJE NAPAD Sramotni napad na zaštitarku riječkog Centra za socijalnu skrb: "Nije ga pustila da uđe, dvaput ju je udario"

Protiv trojice osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predana su pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje svih drugih okolnosti navedenog događaja.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene