Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OKRŠAJ VIŠE OSOBA

U sukobu na benzinskoj postaji teško ozlijeđen bivši pripadnik ATJ Lučko, uhićene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tučnjavi nekoliko muškaraca na benzinskoj postaji u Đurđevcu nešto prije ponoći teško je ozlijeđen jedan Đurđevčanin, koji je primljen u koprivničku bolnicu, a trojica su uhićena, izvijestila je koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Kako se doznaje iz bolničkih izvora, ozlijeđeni ima ozljede opasne za život, a Podravski list navodi da je riječ o negdašnjem pripadniku Antiterorističke jedinice Lučko, ratnom vojnom invalidu.

Pročitajte i ovo Davor Božinović KORIŠTENJE STIMULANSA? Božinović o smrti pripadnika ATJ-a Lučko: "Sve ćemo istražiti, drugi specijalac je u teškom stanju u bolnici" Slika nije dostupna jedan u bolnici Na obuci preminuo pripadnik ATJ-a Lučko, MUP konačno objavio detalje: "Požalio se na slabost, pozlilo je i drugom..."

O slučaju se oglasila i koprivničko-križevačka Policijska uprava, koja u priopćenju navodi da se više osoba fizički sukobilo u 23,58 sati te da je "došlo do uporabe vatrenog oružja jednog od sudionika od kojeg nije nitko zadobio ozljede".

"Jedna osoba je hospitalizirana, a tri su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje“, stoji u priopćenju.

Neslužbeno se doznaje da je pucano iz pištolja teško ozlijeđenoga, a što je uzrokovalo tučnjavu bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene