Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Pijan nakon svađe zvjerski premlatio muškarca u napuštenoj garaži u Zagrebu: Napadnuti preminuo nekoliko mjeseci kasnije u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podiglo optužnicu protiv 40-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog ubojstva. Objavljeni su detalji premlaćivanja muškarca.

Okrivljenika se tereti da je 17. srpnja 2021. između 16:00 i 17:00 sati u jednoj napuštenoj garaži u Zagrebu, nakon što je pio alkohol i svađao se s drugim muškarcem, više puta muškarca udario rukom po licu.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Drugi muškarac je zbog toga pao na tlo. 40-godišnjak ga je nastavio udarati šakama i nogama po glavi i tijelu dok je muškarac ležao na tlu. Izgubio je svijest, a 40-godišnjak ga je nastavio udarati drvenim letvama i drškom metle.

Napadnuti muškarac je zadobio brojne osobito teške tjelesne ozljede glave i tijela (krvarenje ispod mekih moždanih ovojnica i krvarenje ispod tvrde moždane ovojnice, višestruko nagnječenje mozga i krvarenje u komore mozga, prijelom nosnih kostiju, prijelom čeljusti, unutarnje ozljede prsnog koša s prisutnošću krvi u oba prsišta i pomakom ulomaka, nagnječenje pluća obostrano) te je hospitaliziran. Preminuo je 1. studenog 2021. u bolnici.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene