Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA ISTRAŽUJE NAPAD

Sramotni napad na zaštitarku riječkog Centra za socijalnu skrb: "Nije ga pustila da uđe, dvaput ju je udario"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac napao je jučer zaštitarku u Centru za socijalnu skrb (CZSS) u Rijeci. Udario ju je u rame nakon što ga nije htjela pustiti da uđe u ustanovu.

Nepoznati muškarac došao je oko 15 sati, pred kraj radnog vremena i htio ući u Centar za socijalnu skrb bez obrazloženja. Zaštitarka ga je pitala što i koga treba, no nije htio reći već ju je udario i otišao.

Ravnatelj riječkog CZSS-a Karlo Balenović za DNEVNIK.hr je kazao kako je napadač imao sunčane naočale i masku na licu pa ga je teško prepoznati, no policija provjerava snimke nadzornih kamera i provodi kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Krešimir Luetić Sve češće Zgroženi policijskom odlukom o napadu na liječnicu: ''Mislimo da je to pogrešno, da se radi o lošoj poruci''

"Dojavu smo dobili jučer oko 15 sati. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", kazala nam je glasnogovornica primorsko-goranske policije Svemirka Miočić.

Jedan od socijalnih radnika koji je svjedočio napadu rekao nam je kako je muškarac došao i rekao da mora na toalet, a zaštitarka ga nije pustila da uđe.

"Taj čovjek ju je dvaput udario u rame. Jučer je i danas bila policija, obavljaju izvide", rekao nam je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA HDZ-A Nakon provale, bjelovarski HDZ prijavio još jedan napad: ''Bačena je zapaljiva naprava. Što je iduće u tom ludilu mržnje?''

Kako nam je rekao Balenović, stranke inače trebaju na ulazu reći zašto su došle i kod koga idu, a za ulazak u zgradu potrebno je pokazati i COVID potvrdu.

Zaštitarska tvrtka čija je zaposlenica napadnuta nije imala komentara na incident.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene