Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj vješanja

Pokušaj samoubojstva pritvorenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pritvorenik Okružnog zatvora u Rijeci pokušao se ubiti prošlog tjedna, ali je spriječen nakon što su drugi pritvorenici pozvali čuvare, potvrdio je glasnogovornik Županijskoga suda u Rijeci Zoran Sršen.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o 49-godišnjem Branku Rogiću, poznatom po nadimku Legija, optuženom za dva slučaja podvođenja maloljetnica između 2005. i 2007. u Rijeci. Glavna rasprava koja se protiv njega vodi na Županijskome sudu u Rijeci, pred sudskim vijećem kojim predsjeda sutkinja Đurđa Jovanić, počela je krajem 2007., a zatvorena je za javnost.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva" Slika nije dostupna Nastase si pucao u vrat Nakon presude za korupciju bivši rumunjski premijer se upucao

Rogić se pokušao objesiti u ćeliji u noći 11. ožujka. Pošto su pritvorenici i pravosudni policajci spriječili Rogića u pokušaju samoubojstva, na njegovu tijelu nisu pronađeni tragovi ozljeda. Po preporuci zatvorske liječnice, prevezen je u bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene