Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uočila ih policija

Osijek: Tri Somalca ilegalno prešla granicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri somalska državljanina uhićeni su zbog osnovane sumnje da su ilegalno prešli državnu granicu i boravili u Hrvatskoj, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Službenik daljske policijske postaje jučer je oko 5.20 sati na cesti Aljmaš-Dalj uočio tri muškarca, za koje se odmah posumnjalo da su stranci, koji uza se nisu imali nikakvu ispravu. Pošto su dovedeni su u službene prostorije, izjavili su da su somalski državljani i da su na proputovanju kroz Hrvatsku prema Italiji. U Hrvatsku su ušli jučer oko 1.30 sati, kad ih je nepoznati muškarac iz Srbije prevezao čamcem preko Dunava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROSLIJEĐENA MINISTRU HORVATU Prikupljeno čak 8000 potpisa za zaštitu Vruje: ''Velika nam je želja da se više nigdje na našoj obali ne ponovi ovaj slučaj'' Slika nije dostupna dvije osobe poginule Policija otkrila kako je došlo do strašne nesreće kod Ježeva: Mijenjali gumu u zaustavnoj traci kada je naletio kamion

23-godišnjak, 26-godišnjak i 21-godišnjak iz Somalije uhićeni su zbog povreda odredaba Zakona o strancima jer su ilegalno prešli hrvatsku granicu i ilegalno boravili u Hrvatskoj. Uručeno im je rješenje o određivanju smještaja i ograničenju kretanja u Prihvatnom centru za strance ‘Ježevo’, kamo su predani jutros oko 3.55 sati. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene