Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Lažni Uskokovac prijetio uhićenjem pa 61-godišnjakinju pokrao za više stotina tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija traga za nepoznatim prevarantom koji je, lažno se predstavljajući kao djelatnik Uskoka, 61-godišnjakinji ukupno ukrao više stotina tisuća kuna.

Policija je u ponedjeljak priopćila da je on tijekom rujna telefonski kontaktirao oštećenu i lažno joj se predstavio kao djelatnik Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (Uskok).

Tijekom razgovora prijetio joj je uhićenjem te od nje tražio da podigne novac iz banke i preda dostavljaču, što je ona i napravila u više navrata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatna priča Prijatelju obećao posao kod vlasnika PPD-a, pa od njega na bizaran način uzeo gotovo 400.000 kuna

Pročitajte i ovo Online prijevara lažnog vojnika - 8 ne nasjedajte! "Američki vojnik u Afganistanu" prevario Slavonku, pogledajte kako ju je olakšao za čak 220.000 kuna

Ukupno je predala i ostala bez više stotina tisuća kuna, a iz policije najavljuju da će o toj prijevari podnijeti posebno izvješće mjerodavnom državnom odvjetništvu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene