Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Drama u Kninu! 70-godišnjak zbog nesuglasica prijetio članovima obitelji, policija pronašla arsenal oružja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon nesuglasica 70-godišnji Kninjanin počeo je prijetiti članovima obitelji, policija je u njegovu domu pronašla pušku i ručnu bombu te više tromblonskih mina i streljiva.

Zbog ozbiljnih prijetnji članovima obitelji, što je kod njih izazvalo bojazan za osobnu sigurnost, kod Knina je uhićen 70-godišnjak u čijoj je kući pronađena puška i ručna bomba te više tromblonskih mina i streljiva.

Šibensko-kninska policija u četvrtak je obavijestila kako je kriminalistički istražila i privela 70-godišnjaka te ga kazneno prijavila zbog prijetnji te nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni u utorak u Kistanjama zbog međusobnih nesuglasica ozbiljno prijetio članovima obitelji, što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija na nogama "Ulice će biti pune krvi, ljudski organi letjet će u zrak": Detalji stravične dojave o postavljenim bombama diljem Srbije

Pročitajte i ovo Dojava o bombama - 3 prijetnje ili neslane šale Tko se krije iza jučerašnjih prijetnji bombama na nekoliko lokacija u Zagrebu? U sve je uključena i SOA

Temeljem sudskoga naloga pretražena mu je kuća, gdje su mu pronađeni i oduzeti lovačka puška, ručna bomba, pet komada tromblonskih mina i 873 komada streljiva različitog kalibra.

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene