Zagrebačka policija traži muškarca s fotografija zbog krađe u zlatarnici. Krađa se dogodila u travnju.

Galerija


U Ulici Ilica 23. travnja ove godine oko 17:10 nepoznati je počinitelj u zlatarnici s pulta ukrao nakit i pobjegao. Policija zbog te teške krađe traži muškarca s fotografija.

Vezani članci Serija krađa u Slavoniji (Foto: PU osječko-baranjska) - 4 Provaljivali u sportske objekte u Slavoniji i krali sve što im je došlo pod ruku: opremu, trofeje, pića, gorivo... PU zagrebačka traži muškarca s fotografija (Foto: PU zagrebačka) - 4 Prepoznajete muškarca s fotografija? Policija ga traži zbog premlaćivanja mladića u Zagrebu

"Nepoznati je muškarac starosti oko 40 godina, visine oko 180 do 185 cm, mršave tjelesne građe, kraće prosijede kose, neobrijan oko tri dana, koji je tada bio odjeven u sivi gornji dio trenirke te donji dio trenirke svijetle boje. Višeg je tona glasa i sporijeg izgovora", priopćila je PU zagrebačka.

Iz policije mole građane da, ako imaju informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr.