Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

FOTO/VIDEO Stravični prizori s A3 nakon prometne nesreće

Aktualno Galerija Prometna nesreća na A3 Prometna nesreća na A3 Foto: Matija Đurica Prometna nesreća na A3 Prometna nesreća na A3 Foto: Matija Đurica Prometna nesreća na A3 Prometna nesreća na A3 Foto: Matija Đurica Nesreća na A3 Nesreća na A3 Foto: Matija Đurica +0 Užasne scene s A3 nakon prometne nesreće Galerija 1/5 >>
Oko deset vozila sudjelovalo je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A3 kod Nove Gradiške u subotu poslijepodne. Jedna osoba je poginula, a više njih završilo je u bolnici.

Na južnoj kolničkoj traci autoceste A3 kod Nove Gradiške dogodilo se više prometnih nesreća u dužini od 200-tinjak metara. Sudjelovalo je više teretnih i osobnih automobila.

Užasne scene s A3 nakon prometne nesreće Prometna nesreća na A3 (Foto: Matija Đurica)

Prema zaprimljenim informacijama - jedna osoba je poginula, dok je više osoba ozlijeđeno.

Užasne scene s A3 nakon prometne nesreće Prometna nesreća na A3 (Foto: Matija Đurica)

"Sat i pol smo stajali, prije pola sata su nas polako počeli puštati, prvo automobile pa tek onda autobuse i kamione. Magla je jako gusta, vidljivost loša, sve izgleda kao niz zasebnih prometnih nesreća", rekao nam je čitatelj koji se našao na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Nesreća u Kerestincu PREMINUO JE Objavljeni detalji teške nesreće u Kerestincu: Muškarac prešao u suprotnu traku pa se zabio direktno u drugi automobil

Na mjestu događaja su policajci i djelatnici Hitne medicinske pomoći, HAC-a i JVP-a.

Vidljivost otežava gusta magla te je promet trenutačno zatvoren na južnoj kolničkoj traci autoceste A3 od Okučana do Nove Gradiške i preusmjeravan obilazno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene