Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Podstrana kraj Splita: Odjeknula snažna eskplozija, muškarac lakše ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba prevezena u splitsku bolnicu nakon što je u četvrtak nešto prije podne u Podstrani kraj Splita došlo do eksplozije ispred jedne obiteljske kuće.

U splitsku bolnicu u četvrtak je s opeklinama dovezen muškarac, koji je ozlijeđen u eksploziji do koje je došlo oko 11:55 sati u Podstrani.

Splitska policija kratko je potvrđeno da se eksplozija dogodila u Podstrani kraj Splita, stotinjak metara od državne ceste. 

Prema pisanju lokalnih medija, do eksplozije je došlo uslijed spaljivanja otpada. Prvo se, kako navode očevici, vidio gust dim, a onda je odjeknula gromoglasna eksplozija. Odmah su pristigli vatrogasci i hitna pomoć. Okolnosti će biti poznate nakon očevida.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AKCIJA U TIJEKU Eksplozija u Bilju kod Osijeka: Sumnja se na plinsku bocu, vatrogasci u urušenoj kući traže unesrećenog

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Buđenje uz eksploziju: U Sesvetama raznesen bankomat

Očevid je dovršen u poslijepodnevnim satima, a policija je potvrdila da je do eksplozije došlo prilikom spaljivanja otpada na otvorenom. Nastala su oštećenja na jednoj kući, a muškarac je lakše ozlijeđen, priopćili su.

Slijede dodatna vještačenja kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene