Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKCIJA U TIJEKU

Eksplozija u Bilju kod Osijeka: Sumnja se na plinsku bocu, vatrogasci u urušenoj kući traže unesrećenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večernjim satima došlo je do eksplozije u Bilju, naselju kod Osijeka. Sumnja se da je uzrok plinska boca, a u eksploziji je došlo do urušavanja kuće. U ruševinama je navodno ostao zatrpan vlasnik kuće, ali zasad mu nema traga.

Bilje je večeras potresla eksplozija u kojoj se urušila jedna kuća. Iz DVD-a Bilje kazali su da su oko 20 sati primili dojavu susjede o požaru i eksploziji, a kazala im je i da misli da je riječ o plinskoj boci te da pretpostavlja da je vlasnik kuće unutra.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Iz DVD-a Bilje na teren su poslali pet vozila s 12 vatrogaca, a iz JVP-a Osijek stigla su još dva vozila s 15 vatrogasaca.  U potrazi sudjeluje i policija.

Vatrogasci navode i da su podigli radne strojeve de bi mogli provjeriti ima li nekoga pod ruševinama, a u potrazi su neko vrijeme bili angažirani i potražni psi HGSS-a Osijek, ali morali su zasad biti povučeni jer im je smetao miris na požarištu. 

Potraga je i dalje u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene