Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mandi Hamlin iz Teksasa putovala je avionom u Dallas, kada joj se dogodila velika neugodnost pri ukrcaju u avion. Ona je naime bila prisiljena klještima skinuti svoj piercing s bradavice kako bi se mogla ukrcati u avion.


Naime, nakon što je prošla detektor metala, posebni skeneru nakon toga pokazano je da na grudima ima metala, tj. da ima naušnicu.

Vezani članci Modifikacije tijela (Foto: barnorama.com) - 24 Jesu li se proljepšali ili upropastili? Njihovo tijelo je platno, a oni ga vole šarati i bušiti Slika nije dostupna Snimila svoje iskustvo - 'Bilo je baš bolno'

Ona je osoblju objasnila da je to piercing na bradavici, a žensko osoblje naglasilo joj je da ga mora skinuti ukoliko želi ući u avion.

Mandi je u nevjerici ponavljala kako ne može skinuti piercing bez kliješta, na što joj je ljubazno osoblje ponudilo kliješta.

Otišla je u posebnu prostoriju i nakon mnogo boli i muke, skinula piercing s bradavice i tek tada joj je bio dopušten ukrcaj u avion.

Mandi Hamlin aviokompaniji je uputila tužbu i zahtjev da joj se zbog pretrpljenih neugodnosti ispričaju. Iz kompanije naglašavaju da je to bio njihov posao i da osoba na kojoj je registriran bilo kakav komad metala ne smije ući u zrakoplov. 

Naglašavaju da se osoblje prema njoj ponašalo korektno i obzirno.

Ipak, njezina odvjetnica Glori Allred, iz pisma koje je Mandi Hamlin poslala odjelu za ljudska prava i slobodu, naglasila je:

- Jednom kada se piercing na bradavicu stavi, koža oko njega zarasta i čini proces skidanja jako bolnim i teškim, a koliko znam piercing na bradavici na pripada skupini opasnog oružja.