Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zimska sniženja u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Započnite novu godinu u stilu uz vrhunske odjevne kombinacije jer Westgate nudi izvrsna sniženja!

Posjetite najveći trgovački centar u Hrvatskoj i iskoristite popuste ako već niste obavili shopping za zimsku sezonu. Ne propustite ni izložbu Designer Christmas Trees otvorenu do 6.1. na kojoj vas očekuju drvca modnih dizajnera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Senzacionalni popusti očekuju vas u Westgateu te je pravo vrijeme za obaviti zimski shopping. Bez obzira planirate li kreirati novi zimski styling ili tražite opremu za skijanje, sve potrebno sigurno ćete pronaći u jednoj od 240 trgovina u kojima je dostupna ponuda čak 700 najpoznatijih domaćih i stranih brendova.

Zimska sniženja su prilika koja se ne propušta jer uz to što možete osvježiti svoj styling, pogodnosti su dostupne i za niz drugih proizvoda. Tako će sportaši i rekreativci pronaći svu potrebnu opremu za kvalitetan trening i vrhunske rezultate dok ljubitelji elektronike i gadgeta mogu isprobati sve najnovije tehnološke proizvode. Zimsko vrijeme je idealno za obogaćivanje doma, stoga nemojte propustiti ponudu za kućanstvo, a dok ste u potrazi za savršenim dekoracijama, razveselite i najmlađe bogatim sadržajima i ponudom za djecu.

Blagdanskom ambijentu dodatno doprinosi tradicionalni Božićni sajam koji nastavlja ugostiti brojne izlagače od 27. do 31. prosinca čiji će proizvodi poput mirisnih kolača, vina, ulja i medarskih proizvoda dodatno obogatiti svaki dom.

Posjetite najveći trgovački centar u Hrvatskoj i s obitelji i prijateljima uživajte u brojnim pogodnostima i sadržajima koji će obogatiti vašu zimu. Vidimo se u Westgateu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene