Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Započnite novu godinu u stilu uz vrhunske odjevne kombinacije jer Westgate nudi izvrsna sniženja!


Posjetite najveći trgovački centar u Hrvatskoj i iskoristite popuste ako već niste obavili shopping za zimsku sezonu. Ne propustite ni izložbu Designer Christmas Trees otvorenu do 6.1. na kojoj vas očekuju drvca modnih dizajnera.

Senzacionalni popusti očekuju vas u Westgateu te je pravo vrijeme za obaviti zimski shopping. Bez obzira planirate li kreirati novi zimski styling ili tražite opremu za skijanje, sve potrebno sigurno ćete pronaći u jednoj od 240 trgovina u kojima je dostupna ponuda čak 700 najpoznatijih domaćih i stranih brendova.

Vezani članci Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Zimska sniženja su prilika koja se ne propušta jer uz to što možete osvježiti svoj styling, pogodnosti su dostupne i za niz drugih proizvoda. Tako će sportaši i rekreativci pronaći svu potrebnu opremu za kvalitetan trening i vrhunske rezultate dok ljubitelji elektronike i gadgeta mogu isprobati sve najnovije tehnološke proizvode. Zimsko vrijeme je idealno za obogaćivanje doma, stoga nemojte propustiti ponudu za kućanstvo, a dok ste u potrazi za savršenim dekoracijama, razveselite i najmlađe bogatim sadržajima i ponudom za djecu.

Blagdanskom ambijentu dodatno doprinosi tradicionalni Božićni sajam koji nastavlja ugostiti brojne izlagače od 27. do 31. prosinca čiji će proizvodi poput mirisnih kolača, vina, ulja i medarskih proizvoda dodatno obogatiti svaki dom.

Posjetite najveći trgovački centar u Hrvatskoj i s obitelji i prijateljima uživajte u brojnim pogodnostima i sadržajima koji će obogatiti vašu zimu. Vidimo se u Westgateu!