Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nudi sliku kao dokaz

Jezivo iznenađenje u ponoć: Na hodniku ih dočekali duhovi dviju djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice su u tišini sjedile na hodinku, a kada su ih preplašene žene fotografirale, naprosto su ustale i prošle kroz zid.

Ukoliko vas zanimaju paranormalne pojave, odnosno dopuštate mogućnost da duhovi pokojnika s nama dijele ovaj svijet, onda svakako pročitajte i pogledajte što su prije nekoliko dana na Facebooku podijelile Amerikanka iz Richlanda Lori Ell-Burns i njezina kći Anndrea Reisenauer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S druge strane Podučava kako komunicirati s mrtvima: 'Svatko to može' Slika nije dostupna Nesvakidašnje stranke Taksisti otkrili da im u aute sjedaju pokojnici, sedmoro prepričalo svoja iskustva

Njih dvije su, naime, uvjerene da su u hotelu Shillo Inn u Oregonu ugledale duhove dviju djevojčica kako sjede na hodniku te su priložile zanimljivu fotografiju kako bi dokazale da to nisu izmislile.

Majka i kći su djevojčice ugledale oko ponoći pri izlasku iz lifta, međutim prva im pomisao nije bila da svejdoče nečemu nadnaravnom.

Klinci 'poludjeli': Tisuće ih pokušava dozvati demona imena Charlie

"Najprije sam pomislila: Zaboga, što djeca rade u ovo doba noći na hodniku? Gdje su im roditelji? No, potom sam primijetila da curice nose neobične duge haljine, odjevne predmete kakve je nemogće vidjeti u ovom stoljeću", napisala je u uvodu Lori Ell-Burns i nastavila:

"Djevojčice su sjedile u potpunoj tišini, bez ijedne riječi. Budući da se baterija na mom mobitelu ispraznila, zamolila sam kćer da ih slika. Čim ih je fotografirala, djevojčice su netragom nestale tako što su prošle kroz zid!", dodala je Ell-Burns, koja je potom odjurila na recepciju kako bi prijavila što je vidjela.

Od djelatnice je doznala da hotel u kojem boravi jest na glasu kao uklet, a takvu smo informaciju pronašli i sami na nekoliko blogova čiji se autori bave paranormalnom tematikom.

Djevojčica (4) prenijela majci poruku pokojne prabake

Tako se na stranici Haunted Places ističe da su u tom hotelu brojni prijavljivali nešto nesvakidašnje, počevši od samih djelatnika čija je imena znao dozivati nevidljivi entitet.

Na stranici se navodi i to se u hodnicima moglo čuti trčanje, da je netko znao iznenada gurati ljude, a straha su se znali 'nagutati' i gosti koju su znali usred noći tražili da ih se premjesti u druge sobe.

"Oduvijek sam vjerovala u takve stvari i obično me tuđe priče ili fotografije nisu plašile. Međutim, ostala sam prestravljena kada sam to doživjela", dodala je Ell-Burns čiju fotografiju možete pogledati na sljedećem linku: Fotografija duhova dviju djevojčica na hotelskom hodniku 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene