Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim što je navodno žive spajala s mrtvima, DuBois je tijekom karijere pomagala i policiji pri rješavanju kriminalističkih slučajeva.


Allison DuBois, poznati američki medij, otkrila je za postaju K5 male tajne svog zanata, kako navodno komunicirati s mrtvima. DuBois je iskustva i vještine detaljnije opisala u svojoj novoj knjizi "Into the Dark", ali je istaknula da svatko od nas ima tu sposobnost te da je prva zadaća zainteresiranih naučiti jezik pokojnika.

Vezani članci Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia) Zadnja stvar koju želite vidjeti u pola tri ujutro: Na hodniku se sudario s pokojnom stanarkom Slika nije dostupna Čelnici "uklete" srednje škole objavili novu jezivu snimku paranormalnih aktivnosti u zgradi

"Slike koje nam prolaze kroz glavu najlakši su put do spajanja s mrtvima. Samo ne smijete previše analizirati jer ćete se uloviti u situaciji kako tražite od pokojnika da podižu frižidere kako bi vam dokazali da su tu, uz vas.

Od toga, naravno, neće biti ništa jer nije temeljeno na emocijama i mrtvi ništa za vas neće napraviti jer ih ne razumijete", kazala je DuBois, pa dodala: 

Taksisti otkrili da im u aute sjedaju pokojnici, sedmoro prepričalo svoja iskustva

"Morate se nalaziti na tihom mjestu, tamo gdje možete čuti same sebe kako razmišljate. Tek tada ćete čuti taj glas u sebi koji će postajati sve snažniji. To su oni".

DuBois je za karijere brojne ljude tijekom seansi spajala s pokojnima, a pomagala je i policiji pri rješavanju kriminalističkih slučajeva.

Kaže da joj je malo potrebno da s mrtvima stupi u kontakt, tek nekoliko minuta, ali i da to može činiti samo ako je budna, ako to zatraži.

Naravno, oduvijek je primala i brojne kritike na račun toga što radi, međutim to čelnike postaje NBC nije spriječilo da je svojedobno promoviraju u junakinju serije Medium u kojoj je njezin lik tumačila glumica Patricia Arquette.