Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova pošast

Klinci 'poludjeli': Tisuće ih pokušava dozvati demona imena Charlie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je igra očito šala inspirirana horor filmovima i legendama kao što je ona o Krvavoj Mary, savjetuje se da svejedno ne sudjelujete.

Zahvaljujući društvenim mrežama, konkretno u ovom slučaju Twitteru, tisuće mladih ljudi iz cijeloga svijeta upravo sudjeluje u najnovijoj pošasti, igri koja ima za cilj dozvati meksičkog demona imena Charlie.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije dugo trebalo Proganja ih utvara u crnom: Više od 80 školaraca prebačeno u bolnicu Slika nije dostupna S druge strane Podučava kako komunicirati s mrtvima: 'Svatko to može'

Tko je zapravo Charlie i kako je taj mit nastao nije poznato jer Meksikanci ističu da za njega nikad nisu čuli, no mladi ga u ovom trenutku ispituju sve i svašta, počevši od toga kakve će biti sreće u ljubavi.

Društvene mreže zapalio novi izazov i muškarci ga obožavaju jer nudi gole grudi

Da bi se Charlieja dozvalo potrebne su samo dvije olovke i komad papira, a pravila nalažu da "demona" treba upitati može li igra početi, odnosno smije li završiti kako vrata pakla ne bi ostala otvorena.

Naravno, cijela je igra očito šala inspirirana horor filmovima i mitovima kao što je onaj o Krvavoj Mary, međutim unatoč tome što je Charlie vjerojatno stvaran koliko i jednorog koji će vam reći točne ishode 18 parova na kladionici ukoliko se protrljate majonezom po čelu, savjetuje se da se ne sudjelujete jer nije bezopasno.

Naime, kao što govore i sljedeće snimke, dovoljno je samo malo vjetra da nastane sveopća panika koja može završiti posjetom liječniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene