Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šesto čulo

Djevojčica (4) prenijela majci poruku pokojne prabake

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko vjerujete da djeca mogu čuti i vidjeti 'onostrano', a što je odraslima uglavnom nedohvatljivo, donosimo snimku koju vrijedi pogledati.

Ukoliko vjerujete u tvrdnju da postoji zagrobni život i teoriju da djeca mogu vidjeti i čuti ono što je odraslima u pravilu nedohvatljivo, eto snimke koja bi vas mogla zanimati ako je u međuvremenu dosad već niste vidjeli na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne gledati prije spavanja Paranormalna aktivnost? Noćne čuvare u podrumu dočekao prizor iz horora Slika nije dostupna Vjerujete li u ovo? Obitelj zvala u pomoć policiju i svećenika zbog zloduha, objavljene i jezive snimke

Zapis je objavila holivudska producentica i spisateljica Jaime Primak Sullivan, koja je prije desetak dana ispred kamere između ostalog čavrljala s četverogodišnjom kćerkom Charlie o životu i smrti, odnosno o tome zašto joj je prabaka umrla u 93. godini i kamo je otišla.

Razgovor je završio tako što je djevojčica majci kazala da je njezina baka prisutna u sobi i da je pozdravlja, a što je Jaime Primak Sullivan naizgled ostavilo u potpunom šoku.

Tvrdi da je progoni bratov duh i nudi ove snimke kao dokaze

"izvan sebe sam. Ne mogu pronaći riječi. Ne znam što misliti, što kazati. Nema šanse da je Charlie mogla ovo znati, da me moja pokojna baka zvala Jamila dok sam odrastala. Tresem se", napisala je Sullivan ispod objave na Facebooku koja je prikupila gotovo devet milijuna pregleda, 183.000 lajkova i 155.000 dijeljenja.

Naravno, s obzirom na to čime se Sullivan bavi brojni su izrazili mišljenje da je više od 170.000 svojih obožavatelja počastila tek dobrom horor pričom, međutim zanimljivo je reći i to da nisu uspjeli nadglasati sve one koji uopće nisu doveli u pitanje je li Charlie doista vidjela i čula pokojnu prabaku.

Pogledajte zapis 

I am freaking out - I can't even find words. I don't know what to think or say or do- there is no way Charlie could know this. My grandmother called me this name growing up- there is NO WAY Charlie could know. I am shaking.

Posted by Jaime Primak Sullivan on Saturday, March 21, 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene