Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacio se s 450 metara

Za dlaku izbjegao 'skok u smrt'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početkom prosinca muškarac koji se na You Tubeu predstavlja kao Jeronimo, ondje je objavio snimku svog skoka koji je umalo kobno završio.

Zaljubljenik u base-jumping s prijateljem je otišao skočiti s visokih stijena negdje u Španjolskoj. Bilo je to početkom studenog. Postavio je kameru na sebe prije skoka tako da svi možete vidjeti kako je izgledao njegov skok.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo za one hrabre Adrenalinski skok s najviše građevine u Estoniji! Slika nije dostupna Zakazao mu padobran Sa 270 metara pao u rijeku brzinom 130 na sat i čudom preživio!

Na You Tubeu Jeronimo je opisao čitavi skok. Kaže da je nakon nekoliko sekundi leta vidio da mu krilo od odijela ide u desno i okrenuo se na leđa. 'Otvorio sam padobran no zbog konopa se nisam prestajao vrtjeti u krug, a vjetar iz klanca me gurao prema stijenama i pokušao sam se okretati što brže. Srećom, u trenutku kada sam mislio da ću se zabiti u stijene, nije bilo udara vjetra pa sam mogao slobodno letjeti', opisuje Jeronimo.

Inače, base-jumping se počeo razvijati sredinom devedesetih godina. Riječ je o skokovima u posebnim odjelima, a skače se s velikih visina i to sa čvrstih objekata poput stijena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene