Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Raspjevanu putnicu American Airlinesa iz aviona su izveli aerodromski policajci u Kansas Cityju. Pilot je ondje prizemljio letjelicu neplanirano, samo kako bi se riješio žene koja nije odustajala od pjesme.


Avion American Airlinesa na redovitoj liniji Los Angeles-New York neplanirano je sletio na aerodrom u Kansas Cityju zbog neumoljive putnice koja je od ulaska u letjelicu mahnito pjevala megahit legendarne američke pjevačice Dolly Parton 'I Will Always Love You', koji je svojedobno uspješno obradila i pokojna Whitney Houston.

>> Turske stjuardese bez crvenog ruža i laka za nokte

Vezani članci Ilustracija Kažnjavat će građane bez maske: Hoće li se to odnositi i na policajce koji ih ne nose? Pad aviona, ilustracija U padu manjeg aviona poginulo četvero ljudi: "Nagnuo se lijevo pa desno, onda je nosom zaronio okomito u zemlju"

Putnici i posada naprosto je više nisu mogli trpjeti tako da je pilot sletio u Kansas City gdje su aerodromski policajci raspjevanu putnicu izveli iz aviona. Čak i dok su je izvodili, ona nije prestajala urlikati stihove popularne pjesme.

Daily Telegraph prenosi izjavu glasnogovornika American Airlinesa, koji je rekao da je putnica pokušala u Kansas Cityju kupiti kartu za drugi njihov let, no nisu joj je htjeli prodati tako da se za nastavak puta od New Yorka morala snalaziti s drugim avioprijevoznicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook