Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Hitna' pomoć

Vatrogasci kasnili na intervenciju zbog nesavjesnih vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da se bore s požarom, vatrogasci su rukama sklanjali nepropisno parkirana vozila.

Takozvana divlja parkirališta, baš kao i bahati vozači stava "stat ću tako samo pet minuta", mogu izravno nekome ugroziti život.

Pročitajte i ovo Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi

Svjedoči tome i sljedeća situacija zabilježena u subotu u ruskom gradu Odincovom, prizor koji govori da su se vatrogasci umjesto s požarom jedno vrijeme borili s nepropisno parkiranim vozilima.

Upaljačem je grijala ključ uz crijevo dok je točila gorivo

Lokalni portali nisu naveli kakve je to imalo posljedice po objekt koji su vatrogasci jutrili spasiti, ali su se zato brojni Rusi upitali do kada će u toj državi imovina imati veću vrijednost od života ljudi.

Naime, kao što ćete i sami vidjeti, tamošnjim junacima koji svakodnevno riskiraju živote nije dopušteno na preprekama ovakve vrste činiti štetu, već ih moraju ručno sklanjati bez obzira na okolnosti. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene