Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hostel u kojeg dolaze gosti

Prizor na ovom prozoru malo koga bi ostavio ravnodušnim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Duh dadilje ispunjene krivnjom, jer je dijete koje je čuvala, palo s drveta i umrlo, primjećena je na prozoru hostela kojeg je opsjela, barem tako tvrdi Michelle koja lovi duhove.

Zastrašujuću fotografiju prozora hostela snimila je Michelle Morris u Oxfordu, za kojeg tvrdi da je u vrijeme fotografiranja bio prazan, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Vjeruje da je figura koja se pojavila na prozoru dadilja koja osjeća krivnju nakon što je dijete umrlo dok je bilo pod njezinim nadzorom. Dijete je, naime, palo s drveta tijekom razdoblja oko Drugog svjetskog rata.

Michelle Morris koja studira forenzičnu psihologiju, vidjela je dadilju dok je bila na lovu na duhove u Oxfordu. 'Bila sam vani s grupom gostiju i pregledavali smo taj posjed hostela 'Kuću Langsmeade'. Kada sam pogledala gore, ondje se puno toga događalo. Onda sam počela fotografirati i znala sam da se događa nešto paranormalno', ispričala je ona.

Znanstvenici kreirali duha i odgovorili na pitanje žive li samo u našoj glavi

Sporna kuća sagrađena je 1924. i postoji nekoliko izvještaja o pranormalnim aktivnostima u njoj. To je sada mali hostel u koji dolaze gosti. 'Nekoliko je gostiju vidjelo malog dječaka u odjeći kakva se nosila prije, prolazio je hodnikom na prvom katu', oglašava se na stranici hostela.

'Neki su vidjeli vojnog časnika kako stoji pokraj njihovog kreveta, izgubljen u svojim mislima. Koliko god je to neobično, nitko se nikada nije osjećao neugodno. Ako i postoji duh u 'Kući Langsmeade', očito je benigni lik koji toliko voli kuću da se nema namjeru odseliti', kažu u hostelu.

Michelle je bila na prvom katu i izvijestila da je osjetila nagli pad temperature i čula neobične zvukove.

'John Williams koji vodi ured za lov na duhove kaže da je čuo kako mu je ondje na uho dijete šapnulo:'Pao sam s drveta', a ja mislim da je to bio duh dadilje koja osjeća krivnju', kaže Michelle koja sudjeluje u lovu na duhove posljednjih godinu dana te je sudjelovala u 12 istraga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene