Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pruga među štandovima

Tržnica na kojoj lako možete izgubiti živu glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednoj tajlandskoj tržnici morate dobro paziti na sebe i to ne samo zbog potencijalnih lopova nego zbog vlaka koji kroz tu tržnicu prolazi osam puta dnevno.

Tržnica Maeklong nalazi se 60 kilometara zapadno o Bangkoka, a poznata je po brojnim turistima koji lutaju njenim bespućima u potrazi za neobičnim namirnicama i neobičnom hranom kao što su, primjerice, žabe na štapiću.

Pročitajte i ovo Ivan Jakovčić Krešendo Samo opušteno: Pogledajte kako bivši ministar pjeva na egzotičnom jeziku Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

>> Majka pokušala prodati dijete na tržnici za 120 kuna

No, osam puta dnevno, vrevu ove tržnice prekine truba vlaka koji onuda prolazi. U tom trenu prodavači miču svoje štandove i svi paze da se ne približe pruzi, piše Daily Mail. Kada vlak prođe, sve se vraća u normalu kao da se ništa nije dogodilo.

Kako izgleda jedna od najneobičnijih, ali i najopasnijih tržnica na svijetu pogledajte u priloženom videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene