Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lude letjelice

Tko bi rekao da 'ovo' može letjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ekstreman način zabavljaju se Rusi. Njihove ručno izrađene leteće strojeve u stvarno svakakvim oblicima došle su vidjeti tisuće ljudi.

Puno kreativnosti, malo ludosti i volje trebalo je za još jedan, već tradicionalan, 'Leteći dan'. 41 ručno napravljeno vozilo, a samo jedan cilj - odletjeti što dalje nakon što ih tim od 5 ljudi izgura u rijeku. Rijetkima je to pošlo za rukom.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

'Kad 41 ekipa leti s mladim, veselim i kreativnim članovima i nađe se zajedno na jednom igralištu to samo može izazvati veliku dozu pozitivne energije! Svi živimo za ovo!', kaže član ekipe Lenjin, Dimitrij. Dobra glazba i sjajna zabava za tisuće okupljenih na obali rijeke u Moskvi.

Ocjenjivale su se tri kategorije - duljina letenja, kreativnost i performans. Vozila je bilo svih vrsta, od letećeg vafla, poznatih likova komunističkih vođa, do seks bombi, no većina je uništena pri padu. Pobjedniku je uspjelo odletjeti čak 19 metara, i srušiti rekord od prijašnjih godina. 'Leteći dani' održavaju se svake godine u 70 zemalja i privlače milijune gledatelja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene