Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99 kuna svaki mjesec tijekom dvije godine.


U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika su najviša, a ovom su ih ponudom Tele2 u partnerstvu s Hrvatskom poštom zasigurno ispunili, spojivši dobro poznate usluge u jednu spojenu ponudu - pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od samo 194 kune mjesečno.

Vezani članci PR Tele2 spojio mobitele i telku u MobiTelku PR Uz Tele2 postanite promotor Hrvatske i otkrijte njezine beskonačne ljepote

Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99 kuna svaki mjesec tijekom dvije godine.

O Tele2
Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Naša je misija pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imamo 14 milijuna korisnika u 9 zemalja.

Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke uvrštene su na Burzu u Stockholmu 1996. godine. Posjetite nas na www.tele2.com

O evotv
Evotv je digitalna televizija Hrvatske pošte koja zahvaljujući odličnim rezultatima i odazivu novih korisnika, drži poziciju najbrže rastuće plaćene televizije na tržištu u Hrvatskoj.

Evotv nove korisnike privlači jednostavnim korištenjem i inovativnim konceptom usluge pri čemu korisnik sam bira i plaća ono što gleda te prenosivošću i dostupnošću usluge. Hrvatska pošta prvi je svjetski poštanski operator koji je tržištu 2012. godine ponudio uslugu zemaljske plaćene televizije. Posjetite nas na www.evotv.hr