Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oduvijek ste htjeli nešto reći svima, ali niste imali kako?


Evo idealne prilike! Na www.recitoglasno.com osvojite jumbo plakat i konačno olakšajte dušu.

Vezani članci Grand PRix logo Primaju se do 4. ožujka: Grand PRix natječaj otvoren i za prijave iz regije Ministar zdravstva Vili Beroš Bolnički liječnici tvrde da politika drži sve konce u rukama: "Neugodan i za dvoje visokih intelektualaca neprimjeren razgovor"

Otvoren je jumbo natječaj u kojemu možete napisati što vam je na umu i možda baš vaša poruka završi na drumu – na jednom od 150 jumbo plakata! Diljem Hrvatske osvanut će 150 najboljih: 75 prema izboru žirija među kojima su i Ivan Šarić, Mile Kekin i druge poznate osobe i 75 prema glasovima publike (zato ne zaboravi podijeliti svoj plakat kako bi osigurao da tvoju poruku svi vide). Pokaži stav: budi kreativan, dirljiv, smiješan, tužan, samo ne zaboravi: ako to već misliš reći, #recitoglasno

Želiš nekome reći da ga voliš? Ili mrziš? Nekog zaprositi? Prodaješ golf trojku ili lansiraš novi brand? Trebaš podsjetiti susjedu da ne ostavlja smeće pred vratima? Ili ne pušta r'n'b. Imaš snažno mišljenje o mesožderstvu? Ćirilici? Kako vlada vlada? Sve što si ikad htio reći svima ili samo jednoj osobi, najbolji način za to je jumbo plakat!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook