Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se

Pomozite otkriti identitet ovog kradljivca bicikla, častit će vas večerom za dvoje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevješti je razbojnik kapuljaču stavio tek nakon što je počinio zločin.

Zahvaljujući još uvijek nepoznatom kriminalcu, jedan je od djelatnika zagrebačkoga restorana Mundoaka u srijedu navečer ostao bez bicikla.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Budući da je zločin počinio točno ispred kamere, vlasnici restorana su na Facebooku objavili snimku koja bi mogla biti od koristi da se slučaj riješi. 

Pa, ukoliko možete pomoći, kontaktirajte ih na ovoj adresi, nagradit će vas večerom za dvoje. Od pomoći će biti i ako podijelite članak, odnosno objavu restorana na društvenim mrežama.

OVO MORATE VIDJETI Smotani pljačkaš iz Rijeke nasmijat će vas do suza

"Oko 21:26, 27. travnja, nepoznati kriminalac ušao je u haustor Mundoaka restorana na adresi Petrinjska 2 i ukrao bicikl jednog od naših zaposlenika. Željeli bismo mu pomoći, ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru.

Molimo Vas da podijelite ovaj video i pomognete mu da postane globalno poznat. Besplatna večera za dvoje za informaciju koja vodi do imena tog k*****. Mali savjet za ovog uskoro poznatog kriminalca: Stavi kapuljaču prije nego nešto ukradeš a ne poslije, g*****!, stoji u objaqvi na Facebooku. Evo i snimke:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene