Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Dječaka (13) udario grom na petak 13. u 13.13

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom dječaku iz Velike Britanije jučer sreća nikako nije bila naklonjena. Usred 150.000 okupljenih ljudi na aero mitingu u Lovestoftu, grom je baš udario tog 13-godišnjaka, na petak 13. i u 13.13 sati.

Grom je dječaka pogodio u rame a ubrzo nakon toga prevezen je u bolnicu, gdje liječnici, koji se brinu za njegove opekline, tvrde kako će se on u potpunosti oporaviti od njih. 'Odjednom je bljesnulo i začuo se jak prasak među mnoštvom. Par sekundi poslije pozvani smo pomoći dječaku kojeg je pogodila munja. Kad smo stigli do njega, bio je pri svijesti', rekao je Rex Clarke, voditelj tima paramedičara, koji su dječaka prevezli do obližnje bolnice, prenosi Daily Mirror.

Pročitajte i ovo Vatrogasci gasili požar u Sibinju - 3 vlasnica zahvalna Grom udario u obiteljsku kuću, vatrogasci je uspjeli spasiti: "Mi ćemo vam biti vječno zahvalni!" Slika nije dostupna Savjeti Dobro je brojati: Kako izbjeći udar munje

'Pretrpio je samo lakše opekline ramena i u bolnicu je prevezen radi predostrožnosti. Moglo je biti i puno gore. Ipak, čudno je kako se sve poklopilo u trenutku kad ga je munja pogodila, to da ima 13 godina, da je petak 13. te da se nesreća dogodila u 13.13 sati', zaključio je Clarke. Osim dječaka, munja je ozlijedila i još jednog tinejdžera te ženu, ali isto tako lakše i bez opasnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene