Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među najpopularnijim kategorijama na YouTube-u su igračke. Ali toga su vjerojatno svjesni samo roditelji.


Igračke su jedna od najpopularnijih kategorija na YouTubeu. Ali mnogi toga nisu svjesni. Osim možda roditelja.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Uhvaćena u prevari: 'Ovo je Nina, supruga mog najboljeg prijatelja' Slika nije dostupna VIDEO Hit na Youtubeu: Nestašni psić ne pušta bikini pjevačice!

Maker Studios je proizvođač i distributer online sadržaja koji je nedavno u svoju mrežu dodao pet kanala za recenziju igračaka - Disney Car Toys, Hobby Kids TV, The Engineering Family, Toys Review Toys i All Toy Collector, a tvrde da se njihovi video zapisi pregledavaju više od 300 milijuna puta mjesečno, piše Guardian.

VIDEO Ljudi koji šapću najnoviji su hit na internetu!

No, novih pet kanala dodanih u mrežu nisu najveći. Najveći je DC Toys Collector , nedavno preimenovani Disney Collector čiji su video zapisi u listopadu pregledani gotovo 400 milijuna puta. Prošli mjesec bio je to najpopularniji YouTube kanal općenito.

Nova kraljica YouTube-a tako je postala 21-godišnja Brazilka Melissa Lima koja živi u New Yorku. Točnije, poznate su postale njezine ruke koje u sklopu videa odmotavaju igračke iz njihovih pakiranja, a njihov rad prate milijuni mališana i njihovih roditelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook