Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrtna zamka

Strašna tragedija: Nerazdvojni blizanci (4) zagrljeni umrli tijekom noći. Ugušili su se u kutiji s igračkama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Stariji brat pronašao je svoju sestru i brata zagrljene u kutiji s igračkama. Mislio je da spavaju, ali zapravo se dogodila velika tragedija. Djeca su se ugušila.

Nezamisliva tragedija dogodila se tijekom noći u obiteljskoj kući. Četverogodišnji blizanci iz Jacksonvilla na Floridi su se ugušili nakon što su zaspali u drvenoj kutiji s igračkama. Blizanci su izvadili većinu plišanaca i ostavili samo njih par kako bi im bilo mekano.

Krajem kolovoza ih je otac odnio u krevet, ali su dječica odlučila leći u kutiji u kojoj su držali plišance. Ostali su bez kisika i ugušili su se, a na kraju ih je mrtve i zagrljene pronašao njihov stariji brat. Mislio je da spavaju. U noći kad se tragedija dogodila, majka je bila na poslu.

Probudila se u subotu ujutro i uspaničila kada je vidjela da nisu u krevetu, niti igdje u sobi. Kada ih je vidjela, bilo je prekasno.

"Neće puno ljudi osjetiti bol gubitka dvoje djece u isto vrijeme,  na način koji uopće nema smisla. Rijetki će doznati kakav je osjećaj svaku sekundu pokušavati ne plakati u agoniji. Od tog se osjećaja grčiš u bolovima, ali jako se trudimo da nas naši dečki ne vide takve", podijelila je bol Sadie Myers. Ujedno je i upozorila ostale roditelje te istaknula da takve kutije za igračke ne propuštaju ni zrak ni zvuk kada se zatvore. Pozvala je ljude da se riješe takvih kutija.

Pročitajte i ovo Cjepivo protiv HPV-a - 2 Najviše na sjeveru Sve više Hrvata cijepi se protiv ove bolesti: "Nitko ne može reći za sebe da je siguran"

"Uvijek sam pazila da se djeca ne zaključaju unutra, no nažalost kutija je hermetički zatvorena i ako nije zaključana", opisala je neutješna majka.

Pročitajte i ovo HGSS putuje u Tursku - 1 Poziv iz Turske Posao za HGSS! Speleolog zapeo u jami u južnoj Turskoj, u spašavanje pozvan hrvatski tim

Teta blizanaca rekla je da je otac Don Starr radio preko dana, a njezina sestra noću kako ne bi morali ostavljati djecu dadilji, piše Daily mail.

"Moram vjerovati da ih je nešto u ovom svemiru posebno odabralo, možda kako bi ih zaštitilo od neke buduće tragedije ili možda zato što su njihove duše bile presavršene za ovaj svijet", napisala je Myers o svoja dva anđela. Dodaje kako se često znalo dogoditi da blizance ujutro nađu kako spavaju u sobi s igračkama razbacanima uokolo.

Pretpostavlja da su si poželjeli laku noć prije nego što su zaspali. "Laku noć, Kell Kell", rekla bi Aurora svojem bratu, a Kellan bi joj odgovorio: "Laku noć, seko." Stariji dječaci su s članovima obitelji dok neutješni roditelji oplakuju gubitak svoje dvoje djece.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene