Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzimam, uzimam, uzimam...

Oženio se nevjerojatnih 107 puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je svima ponekad previše i samo jedan bračni partner, vjerski iscjelitelj Bello Maasaba oženio se čak 107 puta i ima 185-ero djece.

87-godišnji Nigerijac kaže: 'Nakon 107 prekrasnih brakova i 185-ero djece, moj posao je gotov'. A kako i ne bi bio kad njegova šira obitelj broji više od 5.000 članova i gotovo svakodnevno se povećava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Slika nije dostupna U arapskom restoranu U drugi brak skromno: Edo Maajka oženio izraelku Lilah

'Poslušnost. To je odlika koju najviše cijenim kod žene', kaže iscljelitelj te dodaje kako je 70-ih godina prošlog stoljeća od Boga dobio dopuštenje da postane iscjelitelj i oženi puno žena. 'Svaki put od Boga dobijem znak kada se trebam oženiti i kada mi se neka žena svidi. Da te znakove ne dobivam od  Boga, ne bih ni išao na više od dvije žene', kazao je za LA Times. 

Međutim, brojni brakovi ipak su mu donijeli probleme. U gradu Bida vlada šerijat, a šerijatsko pravo omogućava muslimanu da oženi 'samo' četiri žene. Nakon što je odbio razvesti se od 82 žene, tj. ostati u braku samo s njih četiri, Maasaba je uhićen u rujnu 2008.

Unatoč svemu, brzo je i pušten na slobodu. Njegovo vjerne supruge cijelo su vrijeme prosvjedovale ispred zatvora, a njih 57 je čak i na sudu svjedočilo da su se dobrovoljno udale za njega. 

Danas 87-godišnji guru živi s 89 žena, od kojih je najmlađoj tek 19 godina a najstarijoj 64 u zgradi s 89 soba. Devet žena je do sada i pokopao, a od 12 se razveo jer ga nisu slušale.

Od 185-ero djece, živo ih je samo 133-oje, a kad su bolesna, ne dozvoljava im posjete liječniku ili bolnici. Jedino on ih smije liječiti. 'Kažem im da ne idu u bolnicu. Moraju meni reći što nije u redu i moliti se. Neke moje žene nemaju povjerenja u mene. Znale su ih odvesti u bolnicu iza mojih leđa. A ako netko radi bilo što iza mojih leđa kod djeteta će se razviti oteklina u tijelu i na kraju će umrijeti', tvrdi Maasaba.

No, unatoč svom 'tvrdom' pristupu obiteljskom životu, Nigerijca njegove žene vole. On kaže kako je to zbog toga što je vrlo romantičan i pažljiv prema njima. 'U svoj svojoj mudrosti Bog mi je dao moć i snagu da ih usrećim u seksu i zadovoljim. Da to nije tako, sve bi otišle', zaključio je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene