Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A GDJE ĆETE VI ZA NOVU?

Odgovor na Gdje za Novu? – potražite na CrnoJaje.hr!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >>
Na pitanje A gdje za Novu? – uz Crno Jaje odgovor je spreman! U suradnji s partnerima, Crno Jaje spremilo je bogate novogodišnje aranžmane u Svetom Martinu, Splitu, Zagrebu…

 Idealna antistres destinacija za zabavu i odmor svakako su LifeClass Terme Sveti Martin! Oaza opuštanja očekuje Vas u hotelu Spa Golfer 4*, a tu je i vrhunski doček Nove godine na čak 4 lokacije! Ovaj paket uključuje i glazbeni spektakl – večer uz Nenu Belana i Fiumense 29.12.18.! Crno Jaje zna da je prosinac vrijeme darivanja, stoga iskoristite i EXTRA POPUST OD 1250 KN uz kod: ASČASTI!

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! Doček Nove godine Sydeney Centar Sydneyja Milijuni ljudi u opasnosti: Na dočeku Nove godine širila se smrtonosna bolest

PR PR

Ništa kontra Splita! Stoga, tu je i paket hotela Atrium***** uz vrhunski aranžman koji uključuje novogodišnju večeru uz neograničenu konzumaciju pića i zajamčenu zabavu uz nastup benda Vox Box!

A otkrivamo i ALL INCLUSIVE doček Nove godine u samom centru Zagreba! The Movie Pub Vas poziva na doček za pamćenje gdje će atmosferu zagrijati i održavati grupa Tempera i DJ! Birajte između opcija stajaćih ili sjedećih mjesta!

PR PR

Započnite Novu 2019. spremni i odmorni uz bogate i povoljne novogodišnje aranžmane samo na www.crnojaje.hr!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene