Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova generacija usisavača za prozore: Kärcher WV 2

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mali pomagač pušta sunce u kuću

Bili mali ili veliki, bili uski ili široki, čisti prozori čine kuću ugodnijom za život a prostorije ispunjavaju svjetlošću. Samo kada ne bi bilo tog napornog pranja prozora! Za ovaj posao, koji i nije baš omiljen, tvrtka Kärcher osmislila je pravi uređaj: nova generacija usisavača za prozore WV 2 je tiša, praktičnija i snažnija te će se u najkraćem mogućem vremenu pobrinuti da prozori, ogledala i pločice budu čisti, bez tragova curenja.

U usporedbi sa svojim prethodnikom, novi akumulatorski usisavač za prozore za okruglo je deset posto manji i sa svojih 600 grama lagan skoro kao i tablet računalo. Uređaj je zbog toga još praktičniji, a sa samo 50 decibela glasan je koliko i mikrovalna pećnica. Zahvaljujući njegovoj novoj, snažnijoj litij-jonskoj bateriji, ovaj mali pomagač bit će Vam na raspolaganju 25 minuta bez prestanka – dakle 25 posto dulje nego dosada. Ovisno o Vašoj volji i raspoloženju, ovim ćete usisavačem za prozore za tili čas očistiti i do 75 četvornih metara odnosno 25 prozora. Ako punjenje akumulatorske baterije ipak ne bude dostatno, uređaj će Vam dobro vidljivim treptanjem diode na prekidaču pokazati da je WV 2 potrebno napuniti.

U jednom potezu do blistavo čistog rezultata

U jednoj ruci boca za rasprskavanje s krpom od mikrovlakana, u drugoj pak bežični usisavač za prozore i – možemo početi! Ono što tako jednostavno zvuči, s ovim čistuncem predstavlja zapravo zadovoljstvo koje štedi Vaše vrijeme: raspršite po prozoru sredstvo za čišćenje, krpom od mikrovlakana otopite nečistoću, uključite usisavač za prozore i u jednom potezu usisajte svu vlagu s prozora. Prljava voda završit će u spremniku – ne na podu. Bilo da perete kose prozore ili prozore koji sežu do poda – ovaj usisavač za prozore funkcionira u svakom položaju, čak i iznad glave.

Čisti rezultat u trenu: Raspršite po prozoru sredstvo za čišćenje, krpom od mikrovlakana otopite nečistoću, uključite usisavač za prozore i u jednom potezu usisajte svu vlagu s prozora. Gotovo!

Tiši, praktičniji i sa snažnijom baterijom: nova generacija usisavača za prozore WV 2 tvrtke Kärcher

Više na: Kärcher
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene