Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na svoje oči jedan je Kinez gledao kao mu stroj drapa cijelu teško zarađenu plaću. Naime, novčanice su mu iz džepa na jakni ispale u stroj koji je popravljao.


'Dok sam popravljao jedan stroj, primio sam 10.000 juana (oko 8.000 kuna) i stavio sam novac u džep u kaputu', rekao je gospodin Wu iz grada Anji, javlja CCTV, prenosi AP.

Vezani članci Dolazak vlaka, ilustracija, Stockholm, Sweden (Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP) Nije riječ o Hrvatskoj, ali nije ni daleko: Traži se osoba koja za plaću od 2000 eura ne bi radila ništa! Slika nije dostupna VIDEO Novac čuvala kod kuće, pa ga IZJELI TERMITI!

Dok je popravljao stroj, novac mu je ispao iz džepa. Brzo ga ugasio, ali sve su novčanice već bile u dijelovima. Stroj koji je popravljao, namijenjen je za razbijanje kamenja, tako nije ni čudo da su novčanice tako brzo završile poderane.

>> Gradom letjele novčanice!

Nekoliko mu je rođaka priskočilo u pomoć, ali ništa nisu mogli učiniti. Srećom, jedna banka u gradu u kojem živi bila mu je voljna pomoći i zalijepiti 18 novčanica.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.