Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ušla na tavan, kad ono...

Šokantno: Bivši dečko joj se uselio na tavan i gledao je dok spava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tracy je jedne noći probudila buka koja je dopirala s njezinoga tavana. Kada je sa svojim sinovima otvorila vrata koja su vodila do njega ostala je šokirana - na tavanu je spavao njezin bivši dečko s kojim je prekinula prekinula prije 12 godina!

Tracy je samohrana majka koja živi u kući u Rock Hillu s petero djece. Jedne je noći čula buku u potkrovlju. Sa sinovima se popela na tavan i imali su što vidjeti: u stražnjem dijelu spavao je muškarac. 'Skupio je stare jakne i kapute koji su tamo bili i spavao na njima',  priča Tracy.

No pravi šok tek je uslijedio: radilo se o bivšem Tracynom dečku s kojim je prekinula prije punih 12 godina! On je završio u zatvoru, a Tracy nije imala nikakve namjere pomiriti se s njime po izlasku. No on je, čini se, nije mogao zaboraviti.

>> VIDEO: Dječak iz balona pronađen skriven na tavanu

Tracy i sinovi pozvali su policiju, a nepozvanog gosta uspjeli su izbaciti i pije nego je ona stigla. No i plavci su imali što vidjeti: na tavanu su pronašli šalice ispunjene urinom i izmetom. Otkrili su i malene otvore na podu tavana za koje se pretpostavlja da ih je napravio kako bi mogao gledati Tracy dok spava, piše Huffington post.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva" Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Inače, do tavana je moguće doći jedino kroz vrata koja se nalaze u unutrašnjosti kuće, u hodniku koji povezuje Tracyjinu i dječju sobu.'Ne znam kako je ušao i to je ono što me najviše šokiralo. Nije mi jasno kako možeš nekoga gledati kroz malene otvore', kazala je prestrašena Tracy. Iako se zna tko je bio muškarac koji je čak dva tjedna boravio na tavanu, uspio je pobjeći i još je uvijek na slobodi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene