Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema nas

Mjesta koja morate posjetiti u 2015.: 'Ovaj grad bit će sljedeća Hrvatska'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svima koji planiraju putovati, a ne znaju gdje bi, možda pomogne ovaj popis.

Godina je pri kraju, a svi vi koji u 2015. planirate jedno, dva ili više putovanja  možete početi s odabirom lokacija - ako to već niste napravili.

Pročitajte i ovo Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona" Ilustracija rast iz mjeseca u mjesec Dnevnik Nove TV provjerio na koje destinacije vole putovati Hrvati

A ako ste neodlučni možda vam pomogne popis mjesta koje treba posjetiti u idućoj godini po izboru Business Insidera.

Na popisu su Japan, Peru, Norveška, Iran, Australija, Njemačka. I to su samo neke od zemalja koje su se našle na listi od 23 mjesta koju detaljno možete pregledati OVDJE.

Jednu od pozicija zauzela je i susjedna nam Slovenija. Točnije Ljubljana. A Business Insider piše da se radi o 'sljedećoj Hrvatskoj'.

Hrvatska ima 15 godina da Kranjskoj kobasici nađe drugo ime

'Stisnuta između Italije, Hrvatske, Mađarske i Austrije, Slovenija je mala zemlja koju turisti zapravo još nisu otkrili. Riječ je o predivnoj zemlji sa sjajnom hranom, povijesnim gradovima i zapanjujućim krajolikom. Također, to je jedna od najjeftinijih zemalja za posjetiti u Europi.

Ljubljana, glavni grad, jedna je od najpodcijenjenijih destinacija u Europi sa starim gradom, lijepim mostovima preko rijeke Ljubljanice i povijesnim dvorcem', piše BI o sloveniji i njenom glavnom gradu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene