Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Ministarstvo kulture poklanja stare AUTOMOBILSKE GUME

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo kulture i sporta Federacije Bosne i Hercegovine na svojoj je internetskoj stranici objavilo pomalo bizarnu obavijest.

Na web stranici Ministarstva kulture i sporta Federacije Bosne i Hercegovine osvanula je neobična i pomalo bizarna obavijest.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Osjeća se ugroženo Dodiku nastavljeno suđenje: Proces nazvao farsom pa zaradio opomenu Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“

Svim zainteresiranim organizacijama, ustanovama, udrugama te javnim i vjerskim ustanovama na području kulture sporta i mladih Ministarstvo na poklon nudi 21 rashodovanu automobilsku gumu.

>> Koje su reakcije vozača na moderne gume?

U ponudi su se našle četiri gume DUNLOP 205/55 R 16 (M+S), četiri gume DUNLOP 205/65 R 17 (M+S), pet guma BRIDGESTONE 225/65 R 17 (M+S), četiri gume DUNLOP 195/50 R 15 (ljetne gume) te četiri gume DUNLOP 205/55 R 16 (ljetne gume).

'Navedene auto-gume i pored činjenice da su otpisane, još uvijek se mogu koristiti', uvjeravaju u Ministarstvu kulture, pozivajući sve zainteresirane da se putem emaila jave jednoj njihovoj djelatnici.

'Zahtjev mora sadržavati točan naziv ustanove, kao i vrste guma i količine koje se traže na poklon. Rok za podnošenje zahtjeva navedenih auto-guma je 15 dana od dana objavljivanja ove obavijesti. Nakon proteka 15 dana, u roku od 5 dana bit će vam dostavljen pregled ustanova kojima su auto-gume poklonjene', navodi se na web stranici Ministarstva kulture i sporta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene