Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslano 20. veljače 1958.

Ljubavno pismo stiglo s 53 godine zakašnjenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubavno pismo poslano 1958. godine tadašnjem studentu na Sveučilištu u Pennsylvaniji Clarku C. Mooreu, stiglo je čak 53 godina kasnije.

Glasnogovornica Sveučilišta Christine Kindl rekla je kako je pismo adresirano na Clarka C. Moorea i poslano 20. veljače 1958. godine prošli tjedan 'osvanulo' u sobi gdje se razvrstava pošta za studente.

Pročitajte i ovo Antony Blinken Energetska sigurnost Američki državni tajnik pisao Grliću Radmanu: ''Čović blokira izgradnju plinovoda RH-BiH'' Slika nije dostupna LJUBAV IZGUBLJENA U RATU TUŽNO LJUBAVNO PISMO U OSJEČKOJ KAPELICI 'Žao mi je što nikada nisi imao priliku vidjeti kako se sve završilo'

U četvrtak su predstavnici Sveučilišta locirali g. Moorea koji danas ima 74 godine. Promijenio je ime u Muhammad Siddeeq i živi u Indianapolisu.

'Jedan njegov prijatelj na televiziji je vidio vijest o pismu i kontaktirao ga', kazala je Kindl. 'Rekli smo mu da ćemo mu poslati pismo, a on se našalio i rekao da će, ako ne dođe u iduće 53 godine, morati podići tužbu'.

Pismo koje je poslano 1958. imalo je adresu pošiljatelja, no ne i drugih informacija o pošiljaocu. Potpisano je s 'Volim te zauvijek, Vonnie'.

Siddeeq, danas umirovljeni učitelj, kazao je glasnogovornici sveučilišta kako su se on i Vonnie na kraju i oženili i da imaju četvero djece. Nažalost, u međuvremenu su se i razveli.

Kindl je rekla kako je kratko razgovarala i s Vonnie, koja se uzrujala jer ona i Siddeeq već duže vrijeme nisu u kontaktu. 'Naša namjera je bila samo ispuniti zadatak i dostaviti pismo primatelji, pa makar i s 53 godine zakašnjenja', kazala je Kindl. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene