Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljetne radosti u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako biste i srpanj proveli u stilu, Westgate Shopping City nastavlja s nizom sjajnih ponuda te u nadolazećoj tjednoj ponudi nudi brojne ljetne pogodnosti.

 Od 3. do 9. srpnja posjetitelje očekuju trendi komadi odjeće i obuće stvoreni za opušteno i razigrano ljeto. Uz to, posebno iznenađenje vrijedne su nagrade koje očekuju najsretnije sudionike velikog Facebook nagradnog natječaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Tijekom nadolazeće tjedne shopping ponude, čak do 50% popusta za sve posjetitelje osigurali su H&M, Mohito, Zara, Peek & Cloppenburg te Planet obuća na odabrane modele.

Izvrsnih 30% popusta na sezonsku kolekciju nude Playlife i United Colors of Benetton te Marc`O Polo na cjelokupan asortiman.

Popust od 25% pripremio je Bench na cjelokupan asortiman za gotovinsko plaćanje, dok Lisca nudi 20 % popusta na kolekciju proljeće / ljeto Lisca i Cheek by Lisca.

Posjetite Westgate i uvjerite se u široku ponudu ljetnih artikala po vrhunskim pogodnostima, a svakako posjetite i novootvorene trgovine – Next, Cropp, Happy Dreams i Super Konzum.

Za ljeto puno poklona Westgate je pripremio i Facebook natječaj koji traje od 30.6. do 31.7. Svakako sudjelujte jer nagrade su odlične - vikend za dvoje u Hotelu Picok, 3 NUXE Huile Prodigieuse suha ulja te čak 17 super tjednih poklona!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene