Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestručan zahvat

'Liječnik' joj spržio pazuha, dlake ostale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena s Floride u SAD-u, odlučila je riješiti se dlakavih pazuha, no pogrešku je napravila, obrativši se za pomoć osobi, koja nije imala dozvolu za liječničku praksu.

Monica Jimenez prijavila se za tretman laserom kod 'liječnika' Larryja DeJesusa i odmah nakon prve zrake, naprosto je stala urlati od bola, prenose američki mediji. Njezina pazuha, u laserskom tretmanu teže su opečena, a dlake, naravno, nisu uklonjene.

Pročitajte i ovo Problemi u zdravstvu - 5 Kriza u zdravstvu Ministar spominje mjere i modele, ali pacijenti su zabrinuti: "Moje liječnice tri godine neće biti, pročitao sam na vratima ambulante" Joe Biden rutinska kontrola "Možda misle da izgledam premlado": Biden išao na sistematski

'To je bila živa vatra. Noge su mi drhtale i histerično sam plakala. Bio je to osjećaj kao da je netko zapalio baklju i počeo me pržiti. Pojavile su mi se velike otekline ispod pazuha i tad sam u potpunosti izgubila kontrolu', ispričala je Jimenez. Hitna pomoć joj je rekla kako ispod pazuha ima opekline drugog i trećeg stupnja, a policija je De Jesusa uhitila zbog obavljanja liječničkih zahvata bez licence te nanošenje ozljeda.

Jimenez će i privatno tužiti DeJesusa, uz policijsku prijavu, a tražit će milijun dolara odštete od nesavjesnog 'liječnika'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene