Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu 20 godina zatvora

Krivotvorio novac da bi platio striptizete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom 50-godišnjem Amerikancu prijeti 20 godina zatvora zbog krivotvorenja novca. On je navodno, krivotvorio novčanice od 50 dolara kako bi striptizeti mogao platiti 'privatni ples' u motelu.

Rickey A. Kempter iz Cheyennea je 6. listopada upoznao dvije egzotične plesačice od kojih je jednu kasnije nazvao kako bi dogovorio 'privatni aranžman' u motelu. Plesačice su policiji kazale kako su uzele taksi do njegova stana gdje su ga pokupile i da su se potom svi zajedno odvezli u motel izvan grada. Njihovu je priču potvrdio i taksist koji je rekao kako je Kempter imao svežanj novčanica od 50 dolara 'koje su čudno izgledale'. Taksist je nazvao svog šefa, a ovaj potom policiju.

Pročitajte i ovo Prodaja kovanica i novčanica - 3 Višestruka vrijednost Traje potraga za posebnim novčanicama i kuna i eura: Kolekcionar otkriva što se traži, zavirite u novčanike Slika nije dostupna Karlovčanin prijavlje za krivotvorenje novca

Istražitelji koji su ispitali Kemptera kazali su kako im je rekao da je želio 'pretvarati se da ima novac' kako bi djevojke mislile da će zaraditi 800 dolara za privatan ples u krilu. Priznao je da je novčanice izradio kod kuće  i to na najobičnijem printeru. Policija je u njegovoj kući pronašla čak 1.200 takvih novčanica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene