Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokemon Go

Kad igraju svi, zašto ne bi i ti? Cro Cop objavio video kako hvata Pikachua

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema nekim procjenama Pokemon Go u ovom trenutku igra više od 20 milijuna ljudi.

Broj ljudi zaluđenih igricom Pokemon Go iz dana u dan nezaustavljivo raste. Prema nekim procjenama u ovom trenutku pokemone hvata preko 20 milijuna osoba, a za najnoviju pošast čuo je i Mirko Filipović.

Pročitajte i ovo Igor Vujović, Udruga potrošač Kretanje cijena Koliko se zaista građani služe Vladinom aplikacijom? "Potrošači definitivno to nisu prepoznali kao alat koji bi im olakšao kupnju" PR Scan&Go Ekskluzivno! Tommy prvi na maloprodajnom tržištu u RH nudi mogućnost Scan&Go kupnje

Cro Cop je na Facebooku u petak nešto iza podneva objavio kako po aerodromu ganja Pikachua, a zapis se toliko svidio njegovim obožavateljima da ga je u pola sata pogledalo više od 100 tisuća korisnika te društvene mreže.

HGSS moli turiste: Ne ganjajte Pokemone po Biokovu i Velebitu

I dok se iz snimke čini da se Mirko Filipović ipak malo našalio s onima koji ne mogu odvojiti oči od te očito zarazne aplikacije, svjetski mediji javljaju da je Pokemon Go stvara goleme nevolje. 

Hvatači tih animiranih stvorenja su skrivili više prometnih nesreća jer nisu bili usredotočeni na ceste, a portal Mashable javlja i da su dvojica muškaraca u Kaliforniji pali s litice.

'Hodam istim ulicama i sve mi je dosadno. S pokemonima imam razlog hodati sve dalje i dalje'

Srećom, obojica su spašeni, a dobro je prošao i mladić kojeg su zasad nepoznati napadači izboli dok je u Anaheimu lutao jednim parkom iza ponoći. Rane koje je zadobio mu ipak nisu ugrozile život.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene